Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle geboden producten, diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand zijn gekomen met Miggels Taart.


Bestellen/reserveren:

Alle bestellingen, bruidstaarten of feesttaarten,  dienen uiterlijk 1 week van te voren worden gedaan. Indien de taart sneller nodig is dan graag contact op nemen met 06-38919911. Indien de telefoon niet beantwoord wordt dan graag de voicemail inspreken. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. Ook de mail, probeer ik zo snel mogelijk te beantwoorden.


Elke taart is uniek en ik maak NOOIT iets precies na. Ik zal er ten alle tijden mijn eigen draai aangeven. Een voorbeeld kan wel leidend zijn maar verschillen blijven mogelijk.


De proeverij voor een bruidstaart is gratis voor 2 personen. Meerdere personen kunnen worden bijgeboekt en daarvan zijn de kosten €7,50 pp.


Het liefste werk ik met suikerbloemen op bruidstaarten maar ook echte bloemen kunnen tegen een meerprijs verwerkt worden. Miggels Taart is niet aansprakelijk voor gevolgen die worden veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op de taart. Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten. Wel zal ik te allen tijde de bloemen zo veilig mogelijk op de taart verwerken.


Een bestelling is definitief als ik akkoord heb gegeven en hem inplan in de agenda. Na prijsopgave ontvangt u een offerte. Indien u die akkoord geeft en ik kan hem inplannen dan is dat voor mij defintief. Het geld dient uiterlijk 1 week voor de datum op mijn rekening te staan tenzij we anders zijn overeengekomen. Het rekeningnummer is nl28RABO0328183822 tav HA Miggelenbrink ovv naam, datum en thema.

Is het geld er niet dan krijgt u nog 1 herinnering met een tijdslimiet wanneer het geld uiterlijk er moet zijn. Kan hier niet aan voldaan worden dan vervalt de bestelling.

Bij annulering met geldige reden is er een mogelijkheid tot terugbetaling van een gedeelte van het bedrag. Dit is ook afhankelijk hoe groot uw bestelling is. Dit wil ik dan samen met u als klant overeenkomen maar u moet wel begrijpen dat ik eventueel gemaakte kosten in rekening moet brengen.


Allergieën en overige belangrijke zaken:

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gaat Miggels Taart er van uit dat allergieën en overige wensen duidelijk aan ons worden doorgegeven. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen indien dit niet gedaan is.


Bezorgen:

Bezorgen binnen een straal van 15 km gratis. Daar buiten wordt 50 ct per gereden km in rekenng worden gebracht vice versa.


Klachten en garantie:

Wanneer het geleverde product niet naar wens is, verwachten wij dat u dit direct bij afhalen bekend maakt aan ons. Wij hebben dan nog de mogelijkheid om eventuele passende wijzigingen aan te brengen. Mocht de inhoud van het product niet goed zijn, verwachten wij van u dat er binnen 24 uur telefonisch contact met ons opgenomen wordt. Houdt er rekening mee dat u zelf een stuk taart naar ons toe brengt zodat ook wij kunnen zien/proeven wat er aan de hand is. Gezamenlijk zal er dan naar een passende oplossing gezocht worden.

Bij het ophalen geldt: garantie tot aan de deur. Alle schade die tijdens vervoer wordt aangebracht komt voor uw eigen rekening en hiervoor is Miggels Taart niet verantwoordelijk.

Vervoeren van taart dient op een platte ondergrond zoals de kofferbak te gebeuren. Of op de grond bij de voorstoel. Elke andere plek kan schade toebrengen aan de taart waarvoor wij niet aansprakelijk zijn.


Onvoorzienbare omstandigheden:

Miggels Taart is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Miggels Taart zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden om de opdracht over te nemen. Maar annulering kan niet worden uitgesloten.


Huur en borg:

Tegen betaling kunnen er taartstandaarden of tafeldecoratie worden gehuurd. Miggels Taart zal dan borg vragen afhankelijk van de vervaningswaarde.


Sheets van eetbaar papier:

Deze kunnen besteld worden maar graag wel in een kant en klaar word bestand wat ten alle tijden nog door Miggels Taart kan worden bewerkt. Dus geen pdf- of alleen-lezen- bestand. Bij een slecht bestand kan er worden gecommuniceerd worden dat er niet tot printen wordt overgegaan.


Alle gegevens die Miggels Taart ontvangt worden ten alle tijden vertrouwelijk behandelt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt.


*Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*

(placeholder)